Їх важко впізнати! Онкохвору Кейт Міддлтон та принца Вільяма з відрослою бородою зненацька застали в Шотландії (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вільям зголив бороду, а Кейт змінила стиль — як виглядала королівська пара в Шотландії. Фото: Getty Images

Королівське подружжя явно не очікувало на зустріч з пресою

Востаннє Кейт Міддлтон тішила прихильників своєю появою на публіці під час фіналу Вімблдона, який був в липні цього року. З того часу принцесу майже не було видно. Однак днями папараці "застукали" королівське подружжя в Шотландії. Вигляд Кетрін та принца Вільяма вражає.

Подружжя Уельських проводить відпустку з дітьми в шотландському маєтку. І як би їм не хотілось заховатись від преси — цього зробити не вийшло. Принц Вільям і принцеса Кетрін опинилися в центрі уваги фотографів, коли прямували на службу до церкви в Балморалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Папараці сфотографували Кейт Міддлтон та принца Вільяма 25 серпня — по дорозі до церкви Краті-Кірк, розташованої неподалік від замку. На фото, опублікованих журналом People, видно, що принцеса носить капелюх, в якому її важко впізнати.

Королівська пара під прицілом камер у Балморалі. Фото: скриншот з сайту people.com

Нагадаємо, що під час Олімпіади-2024 Кейт Міддлтон та принц Вільям записали відео на підтримку олімпійської збірної Великої Британії. Там можна було побачити спадкоємця з пристойно відрослою бородою. А ось Кейт на тих кадрах виглядає дещо втомленою та змарнілою.

Фото: скриншот з Instagram принца і принцеси Уельських

У соціальних мережах шанувальники королівської родини відзначили, що їм дуже сподобалася борода Вільяма. Однак зрозуміло, що спадкоємець престолу не може завжди підтримувати такий стиль, адже він не відповідає королівському протоколу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, про протокол. Раніше ми розповідали, чому королівські леді носять капелюхи, навіть якщо ті їм не пасують.