Скинула маску і зняла фірмового капелюха: Клавдія Петрівна "запалила" на першому сольному концерті (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
8 777

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот

Поки що офіційного підтвердження особистості немає...

Найбільш загадкова українська виконавиця Клавдія Петрівна, яка з'явилася у кліпі епатажного артиста Меловіна, нарешті скинула свою маску і показала обличчя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, під час свого першого сольного концерту в Києві виконавиця вийшла у новому образі. Як бачимо, вона зняла капелюх та маску перед тисячами глядачів. Фани побачили, що під маскою Кладії Петрівни ховається красива та юна білявка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, під час свого концерту у Палаці спорту Клавдія Петрівна вийшла у кардинально новому образі. На ній був одягнений білий костюм. Варто зауважити, що хоч виконавиця і скинула свій славнозвісний капелюх, але до кінця своєю особистість не розкрила, так як на її очах красувалися окуляри. З ролику, який шириться тіктоком бачимо, що Клавдія виконувала композицію “Я тобі брехала”. Артистка виглядала максимально енергійною. Вона танцювала та заводила аудиторію своїми вигуками в зал.

Oboz.ua

Зазначимо, що на перший сольний концерт до Клавдії Петрівни прийшли і деякі колеги по цеху. Зокрема, вона заспівала разом з Артемом Пивоваровим, Машею Кондратенко та представниками України на Євробаченні 2023 гуртом “TVORCHI”.

Безумовно, те що на концерті буде аншлаг стало зрозуміло дуже давно, адже інтерес до Клавдії Петрівни останні місяці був досить високим. Абсолютна більшість фанів була переконана, що під капелюхом таємничої артистки ховається юна талановита дівчина Соломія Опришко. Чи справді це так, офіційного підтвердження немає, але з впевненістю можна сказати, що це основна версія, адже співачка дуже схожа на Соломію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Саліванчук вразила своїм перевтіленням у загадкову Клавдію Петрівну. Акторка майстерно спародіювала таємничу виконавицю.