Серйозно хворіє? Анджеліна Джолі перелякала фанів своїм хворобливим виглядом

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty Images

У Анджеліни Джолі нібито випирали вени з-під шкіри

Популярна американська акторка Анджеліна Джолі, яка змінила колір волосся, перелякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, нещодавно Анджеліна з'явилася на 81-му Венеціанському кінофестивалі в Італії. Безумовно, артистка мала як завжди чудовий вигляд. Вона відвідала масштабну кіноподію задля того, аби представити фільм “Марія”, в якому зіграла головну роль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож на червоній доріжці Джолі показалася у розкішній сукні, в якій не було рукавів. Окрім того, зірка одягнула хутряну накидку, а її елегантний образ вдало доповнили дорогоцінні прикраси. Однак, увагу шанувальників привернув зовсім не одяг зірки, а її руки. Користувачі підмітили, що вони мають досить хворобливий вигляд. Наразі говориться, що у Джолі нібито випирали вени з-під шкіри.

Варто зауважити, що Анджеліна не коментує цю ситуацію, проте фани переконані, що її здоров'я погіршилося. Зокрема видно, що на багатьох знімках 49-річна селебритіс воліє ховати руки за свою спину, проте фотографи зробили знімки з іншого ракурсу та показали, що напевно з руками Анджеліни не все гаразд.

Скриншот Vogue
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анджеліна Джолі спокусила своїми губами у новій рекламній компанії Tom Ford Beauty. Знаменитість на фото має дійсно розкішний вигляд.