Володимир Остапчук, Даша Астаф'єва та Надя Дорофєєва показала, як свого часу йшли в перший клас (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Знаменитості поділилися архівними світлинами

1 вересня Україна відзначила День знань. А вже завтра, 2 вересня українські діти підуть до школи на уроки.

Хтось із них не перший рік відправиться за парти, але дехто вперше переступить поріг школи та познайомиться з дивовижною країною знань. Отож, з нагоди Дня знань, деякі з українських зірок привітали користувачів з цим святом. Вони пригадали, як колись ішли у перший клас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Володимир Остапчук

Знаменитий ведучий та шоумен потішив фоловерів архівним чорно-білим кадром. На ньому видно як знаменитість позує, сидячи за партою. Остапчук у своєму пості пожартував, що кольорову фотографію вигадали пізніше.

Скриншот

Надя Дорофєєва

Майбутня співачка вразила світлиною день знань. Вона показала, якою дівчинкою зустріла її школа.

На фото я. Мені 7. Йду у перший клас і навіть не здогадуюсь, яке життя на мене чекає. А життя воно неймовірне. Воно непередбачуване і цікаве. Воно сповнене надіями і коханням, Розчаруваннями і боротьбою. Воно таке неосяжне... Чи могла я подумати, що зустріну війну. Я думала, це неможливо. Весь час згадую те відео з Києва, що облетіло всі пабліки, де купа діточок, клас перший чи другий, біжать в укриття під звуки вибухів. Наші діти не знають, як це, коли просто вчишся і паришся, чи викличуть тебе сьогодні до дошки, або чи подобаєшся ти хлопчику з паралельного класу. Наші діти інші. Їм довелось бути сильними та сміливими,
- зворушила підписом Дорофєєва.

Скриншот

Даша Астаф’єва

Скриншот
Знали б ви, чого вартувала ця усмішка. Вітаю всіх, хто ще чує дзвоник,
- з гумором підписала своє фото з дитинства зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про кращі композиції про школу до 1 вересня. Безумовно, останні роки не є щасливими для українських дітей, позаяк шкільні уроки вони змушені почасти проводити під землею, ховаючись від російських ракетних обстрілів.