Ксенія Мішина показалася на незвичайному першому дзвонику свого 12-річного сина (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 961

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ксенія Мішина з сином. Фото: instagram.com/misha.k.ua

Свято для дітей цього року організували у стилі спортивних перегонів

Популярна українська акторка Ксенія Мішина, яку підловили на побаченні з учасником “Холостячки”, завітала на перший дзвоник свого сина Платона. Як усе минуло — дивіться на Хочу!

В День знань у себе в соцмережах Ксенія Мішина показалася з сином біля школи. Попри те, що 1 вересня припало на неділю, діти завітали на шкільну лінійку, а вже з понеділка розпочинають новий шкільний рік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як відомо, 12-річний Платон йде у 6 клас у приватній міжнародній школі в Києві. При чому свято для дітей було організовано у незвичайному стилі — у форматі спортивних перегонів, аби заохотити дітей до нового навчального року.

Ксенія Мішина з сином. Фото: instagram.com/misha.k.ua
Пам’ятаєте, як ми гризли крейду на перервах, ходили в чорно-білій формі та вважали своїм героєм класного керівника, у якого було 40 учнів?
Сьогодні все поступово змінюється: тепер на перервах нове покоління займається робототехнікою, обирає одяг за настроєм і має індивідуальний підхід від тьютора та психолога. І це далеко не всі плюшки.
Ностальгія звісно тепла, але світ змінився на краще,
— зазначила Ксенія Мішина.
Ксенія Мішина з сином. Фото: instagram.com/misha.k.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ксенія Мішина потрапила із сином до лікарні. Як виявилося, Платон розчесав на тілі ранку та заніс туди інфекцію.