"Мій чоловік це знає": Наталка Денисенко чесно відповіла, чи мала таємний роман з Тарасом Цимбалюком

Новини шоубізнесу
941

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталка Денисенко та Тарас Цимбалюк. Фото: пресслужба

Артистка розповіла, які насправді стосунки повʼязують її з відомим колегою

Розкішні та спокусливі фотосесії Наталки Денисенко майже ніколи не оминає стороною та лайкає її зірковий колега Тарас Цимбалюк. Ба більше, на тлі цього в Мережі неодноразово зароджувалися чутки, ніби актори таємно зустрічаються. То чи так це насправді — відповіла Наталка Денисенко.

Як ми знаємо, Наталка Денисенко знаходиться у щасливому шлюбі з Андрієм Федічиком, разом з яким виховує маленького сина. Та й Тарас Цимбалюк не одинокий, адже вже декілька років зустрічається з бізнесвумен Світланою Готочкіною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У коментарі проєкту “Ближче до зірок” Наталка запевнила, що її стосунки з Тарасом виключно дружні та вкрай теплі. Але не варто шукати романтичний звʼязок там, де його немає. Артистка не приховує, що проводить багато спільного часу з Цимбалюком, проте зазвичай їх обʼєднує робота, адже вони грають в одному театрі.

Тарасик — це мій брат. Я дуже багато йду у духовний розвиток і я навіть питала у своїх провідників. Прийшла така картинка, що в минулому житті він був мій брат і що я типу, як впала з якоїсь скелі, що він мене не вберіг. І я Тарасу це розказую і він каже, ти знаєш, у мене реально таке відчуття, що мені треба тебе якось берегти, щось класне тобі зробити. Тому я дуже люблю Тарасика і мій чоловік це знає, і знає Тараса. І я його наречену Світланку знаю,
— розповіла Наталка Денисенко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещзодавно Наталка Денисенко зачарувала кадрами спільного відпочинку з чоловіком-військовим Андрієм Федінчиком. Артистка показала, як проводить з коханим, який повернувся у цивільне життя.