Вова Дантес та колишній чоловік Даші Кацуріної привітали дітей з початком нового шкільного року (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 463

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Кацуріна та Вова Дантес. Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Співак завітав на шкільне свято дітей своєї коханої

У минулому Вова Дантес чайлдфрі, але зараз дивлячись на його комунікацію з дітьми Даші Кацуріної навіть складно уявити, що так було не завжди. Як відомо, співак допомагає коханій з вихованням дітей та усіляко залучений у їх життя. Тому свято першого дзвоника стало особливим днем і для Вови Дантеса.

У своїх соцмережах Даша Кацуріна показала, як минув перший шкільний день її доньки. Олександра навчається у приватній школі та цього року перейшла у третій клас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, маленький Іван теж зʼявився на шкільній лінійці. Але хлопчик завітав у школу поки тільки в ролі гостя, а потім — відправився у дитячий садочок.

Даша Кацуріна та Вова Дантес з дітьми. Фото: instagram.com/dasha_katsurina

Варто зазначити, що і Міша Кацурін не проігнорував такий важливий день у житті своїх дітей. Ресторатор зустрівся з Олександрою та Іваном, аби привітати їх з початком нового шкільного року. Щоправда, його дружина, співачка Надя Дорофєєва, судячи з усього не змогла доєднатися до коханого та зустрітися з дітьми у їх перший день в школі та садочку.

Міша Кацурін з дітьми. Фото: instagram.com/misha_katsurin
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше заява Кацуріної про Дантеса, який "миє пеніс Івана", розірвала Мережу. Тому не дивно, що прихильники зробили чимало крутезних мемів на цю тему.