Герой України Ада Роговцева прокоментувала ймовірні перемовини з росією: "Хай станеться диво" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 544

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ада Роговцева. Фото: facebook.com/adarogovtseva

Відома українська акторка висловила власну думку щодо мирної угоди з країною окупантів

Легендарна акторка театру та кіно Ада Роговцева, яка нещодавно повернулася на сцену, висловила власну думку про перемовини з росією. Зірка зізналася, чи вірить у те, що з країною окупантів можна домовитися про мирне співіснування. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв’ю Олексію Суханову 87-річна Ада Роговцева висловила категоричну думку щодо домовленостей з рф. Акторка, що має державну нагороду Герой України, виступила проти перемовин з росією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка стверджує, що неможливо домовитися з країною, яка вже 10 років поспіль тероризує мирне населення України. Тому Ада вважає, що головною метою має бути перемога над окупантами. При цьому знаменитість не приховує, що переймається за долю України.

Ніяк, ніяких перемовин не може бути. Їх треба змусити. Або перемогти, ну я не знаю, як ми можемо перемогти. Хай станеться диво. Ну на що нам погодитися, як можна погодитися? Як можна віддати, яким чином? Чому? Вони вже стільки наробили, що які перемовини,
— висловилася Ада Роговцева.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно 87-річна Ада Роговцева чуттєво звернулася до покійного чоловіка. У річницю смерті коханого зірка показала їх архівне фото.