Зірка української сцени показала, як сиділа з маленькою донькою під обстрілами Львова

Новини шоубізнесу
960

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталка Карпа. Фото: instagram.com/natalkakarpa

Наталка Карпа не стримала сліз, коли почула звуки вибухів на вулиці

Відома українська співачка Наталка Карпа, чоловік якої служить у ЗСУ, потрапила під ракетний обстріл Львова. Артистка розповіла, як все минуло і показала, як сиділа з донькою у сховищі. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в Insta Stories Наталка Карпа розповіла, що рано вранці 4 вересня, коли росія обстріляла балістичними ракетами Львів, вона не почула сирену. Проте мама артистки повідомила її про небезпеку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наталка зазначила, що в цей момент вона дуже сильно перелякалася за доньку, яка сильно нервувала через обстріли. А почувши гучні вибухи вони не могли стримати сліз.

Зранку мама забігла до нашої зі Златкою спальні зі словами, що щось не чутно сирен, але почалась тривога, вставайте й одягайтесь швиденько! Доня так мене обійняла, що я давно не відчувала від неї такого страху. Ми чули вибухи такої гучності, що просто почали плакати мимовільно…
Давно так це серденько не боялося, як цього ранку… Міцно обійнялися і так разом сиділи… Слова відсутні, просто знову продовжується сюр… Світ, агов, невже не бачиш, що відбувається,
— прокоментувала трагічний ранок у Львові Наталка Карпа.
Наталка Карпа з донькою. Фото: instagram.com/natalkakarpa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталка Карпа вразила трагічною історією про свого хлопця, який загинув у молодому віці. Наталка зазначила, що це було величезне кохання.