"Падіння нравів. Підміна моралі!": Олю Полякову запідозрили у виступі наживо без трусів. Артистка показала, чи були вони насправді (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 110

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Оля Полякова / Facebook

Відео з Олею Поляковою вже розриває Tik Tok

Знаменита українська співачка Оля Полякова, яка розповіла Ніколасу Кармі про подарунок від чоловіка за 700 тисяч гривень, потрапила у фокус уваги шанувальників та хейтерів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, під час виконання нової композиції “Білий налив” Оля постала у досить ефектному образі, Зокрема, на ній був одягнений білий сценічний костюм. Особливу увагу фоловерів привернула своєрідна довга спідниця комбінація з вирізами на ногах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, варто зауважити, що виступ Олі був настільки гарячим, що підписники припустили, що на ній не було трусів. Вони відразу написали в коментарях під роликом про це. Хоча потрібно зазначити, що знайшлися і ті підписники, які підтримали Олю і написали про її чудову фігуру. Отож, підписники пишуть:

Падіння нравів! Падіння моралі!

Це вже Онліфанс?

Та на сцені без них була. Просто за кулісами одягнула їх, щоб заспокоїти уми деяких людей.

З такою фігурою та вродою як у Олі Поляквої, можна і без трульбанів ходити.

Після таких кадрів трусики відлітають моментом.

Шикарна фігура.

Скриншот коментарів фоловерів
Скриншот коментарів фоловерів
Скриншот коментарів фоловерів
Скриншот коментарів фоловерів

Отож, Оля вирішила відповісти хейтерам стосовно того, чи були на ній труси. Зокрема, вона зняла відео, на якому показала, що на ній була одягнена біла білизна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова анонсувала роботу над першим англомовним альбомом. Артистка в Лондоні працювала зі своєю закордонною командою.