Відомого актора та колишнього чоловіка покійної Шеннен Догерті заарештували: що відомо

Новини шоубізнесу
1 286

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Ешлі Гамільтона

Артист заперечує свою провину

Відомий американський актор та колишній чоловік покійної зірки кіно Шеннен Догерті - Ешлі Гамільтон - заарештований. Подробиці - в нашому матеріалі.

Сталося це близько п'ятої ранку у Беверлі-Гіллз. Про це написав таблоїд TMZ. Зокрема, говориться, що Гамільтон погрожував співробітнику готелю ножем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, менеджер заявив, що актор витяг ніж і “прийняв бойову стійку” після того, як його розбудили та наполегливо попросили не спати на дивані біля входу. Ешлі здійняв галас, а відтак персонал був вимушений викликати поліцію. Станом на зараз Гамільтона звинувачують у дрібному хуліганстві.

Варто додати, що Ешлі зазначає, що нічого не пам'ятає про погрози та ніж. Гамільтон стверджує, що працівник готелю просто налякав його, а він лише захищався. Чоловік додав, що заснув через дію пігулок для лікування онкозахворювання шкіри, які йому прописав лікар. Наразі справу Гамільтона передали для розгляду окружної прокуратури Лос-Анджелеса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам найяскравіші образи покійної Шеннен Догерті. На піку кар'єри знаменита артистка яскраво вдягалася.