Леді Гага офіційно оголосила, що виходить заміж: як мама зірки познайомила її з майбутнім чоловіком

Новини шоубізнесу
3 250

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Леді Гага та Майкл Поланскі. Фото: instagram.com/voguemagazine

Артистка вперше розповіла історію знайомства з коханим, бізнесменом Майклом Поланскі

38-річна Леді Гага виходить заміж! Нарешті постійні плітки переросли в офіційну новину, адже сама співачка підтвердила заручини з коханим, американським бізнесменом Майклом Поланскі. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

5 вересня Vogue випустило велике інтервʼю, в якому Леді Гага вперше відверто заговорила про своє особисте життя. Артистка, яку називають “мамою монстрів”, зазвичай намагається оминати питання про власні стосунки, адже намагається зосередити увагу публіки на своїй творчості. Проте після багатьох чуток зірка вирішила розповісти про стосунки з Майклом Поланскі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як відомо, Леді Гага та Майкл Поланскі зустрічаються вже 5 років. Та заручини пари відбулися тільки нещодавно — навесні 2024 року. Це сталося під час того, як закохані займалися скелелазінням, тому пропозиція руки та серця стала для співачки доволі неочікуваною.

Як виявилося, першою з Майклом познайомилася не сама Леді Гага, а її мама. При чому тоді жінка відразу уявила, що Поланські у майбутньому стане її зятем. А вже цього року на Венеційському міжнародному кінофестивалі співачка похизувалася розкішною діамантовою обручкою.

Моя мама зустріла його і сказала мені: "Здається, я щойно познайомилася з твоїм майбутнім чоловіком", а я відповіла: "Я не готова зустріти свого чоловіка!". Ніколи не могла уявити, що моя мама знайде для мене найідеальнішу людину.
Мене запросили (на вечірку — прим. ред.) і я поцікавилася, чи буде там Майкл. Коли мама підтвердила це, я вирішила піти. На вечірці я постійно шукала його, і врешті-решт ми проговорили три години,
— розповіла Леді Гага.
Леді Гага та Майкл Поланскі. Фото instagram.comvoguemagazine

Нагадаємо, нещодавно Леді Гага підкорила Лас-Вегас у кастомній сукні від українського бренду. При чому бренд SANTA розробив розкішний образ всього за 4 дні!