Злодій навіть не приховував місцеперебування: Анну Трінчер обікрали за кордоном

Новини шоубізнесу
1 089

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер. Фото: пресслужба

Артистка розповіла про неприємний інцидент, який стався з нею під час відпочинку

Молода, але від того не менш успішна співачка Анна Трінчер, яка прокоментувала втечу свого ексчоловіка за кордон, втрапила в халепу. Адже під час відпочинку артистка натрапила на крадіїв та стала жертвою злочину. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Зараз Анна Трінчер відпочиває у Греції. Та, на жаль, її подорож не обійшлася без неприємних казусів. Адже виявилося, що прямо в готелі в артистки викрали бездротові навушники. Про це виконавиця повідомила у себе в соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official

При чому коли Анна намагалася знайти викрадений пристрій, стало відомо, що ще якийсь час людина яка викрала навушники знаходилася прям поблизу. Однак згодом вона покинула готель та відправилася в аеропорт. Тому виконавиця так і не змогла повернути власні речі, через що спочатку дуже засмутилася. Проте згодом Анна Трінчер вирішила відпустити ситуацію і концентруватися на негативних емоціях.

У мене вкрали AirPods. Спочатку людина слухає музику в метрі від моєї кімнати поблизу басейну. Згодом він в аеропорту слухає якусь Ріанну й насолоджується сонечком, не підозрюючи, що я за ним слідкую. Я просто не розумію, як можна було взяти мої AirPods й зараз кудись їхати. Неприємно, але, як каже моя бабуся, краще грошима. Тож, я роблю йогу уяви та розтягую свій фінансовий потік і обмеження в моїй голові,
— прокоментувала Анна Трінчер.
Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер приголомшила деталями історії про те, як Волошин хотів повернути її. Артистка зізналася, коли це сталося і чому вона відмовила екскоханому, розставання з яким важко переживала.