Вадим Олійник розповів, чи були конфлікти у Володимира Дантеса з Наталією Могилевською

Новини шоубізнесу
1 673

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: nataliya_mogilevskaya / Instagram

Виконавець зізнався, що з експродюсеркою було складно

Колишній учасник дуету "ДіО.фільми", відомий український артист Вадим Олійник, який висловився про конфлікти з Володимиром Дантесом, розповів чи конфліктував Дантес з колишньою продюсеркою нашумілого колективу Наталією Могилевською. Подробиці - в нашому матеріалі.

Вадим додав, що йому було досить легко з Могилевською співпрацювати. Артист в інтерв’ю Люкс ФМ зазначив, що вона знала, що він працьовитий і завжди дослухається до її порад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Олійник зауважив, що завжди проявляв вдячність до Наталії. Проте, виконавець додав, що з нею все ж таки було складно.

Мені з Наталією Олексіївною завжди було легко, тому що вона знала, що я працьовитий, дослухаюся до її порад, і реально я вбирав усе, як губка. Я завжди був вдячний, що вона мені дуже багато допомогла. Але з нею дійсно було складно,
- заявив Вадим.

Що ж до Володимира Дантеса то Олійник резюмував що з ним у Наталії було більше конфліктних ситуацій. Співак заявив, що можливо був не настільки емоційний як Володимир.

Із нею Володимир більше конфліктував. Чесно кажучи, я, може, не міг. Можливо, емоційно був не такий сильний, як Вова. Йому постійно щось було не так, йому не подобалося. Він казав: "Давайте нову пісню зробимо, запишемо кліп. Наташа хотіла, щоб ми не поспішали.
- резюмував співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Вадим Олійник розповів, чи став би Володимир Дантес популярним, якби не шлюб з Дорофєєвою. Співак пригадав початок кар'єри свого колеги.