Відомий співак Роман Скорпіон різко висловився про чутки щодо таємного роману з дружиною свого колеги

Новини шоубізнесу
2 079

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Роман Скорпіон і Тоня Матвієнко. Фото: instagram.com/roman.skorpion_official

То чи дійсно між Романом Скорпіоном та Тонею Матвієнко були почуття?

Співак Роман Скорпіон вперше прокоментував чутки про те, що він нібито зустрічається із Тонею Матвієнко, яка працює викладачкою в університеті. То чи справді колеги мали роман — дізнавайтеся на Хочу!

Чутки про стосунки Тоні Матвієнко та Романа Скорпіона зʼявилися після того, як артисти випустили спільну пісню “Я нікому тебе не віддам”. Романтична композиція раптом в очах багатьох стала не просто гарною музичною колаборацією. Адже чимало прихильників почали обговорювати, ніби між артистами у справжньому житті є романтичні почуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама Тоня Матвієнко намагається оминати такі чутки. Натомість зірка часто показує спільне життя з коханим чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном, та дає зрозуміти, що у їх стосунках немає місця для сторонніх.

Однак і Роман Скорпіон не став замовчувати чутки щодо особистого життя. Як повідомляє ТСН, артист чітко дав зрозуміти, що між ним та Тонею Матвієнко немає романтичних стосунків, тому більше підіймати цю тему на обговорення він би не хотів.

У соціальних мережах зараз активно обговорюють наше із Тонею Матвієнко. Особливо пабліки, які розповсюджують інформацію, ніби то ексклюзив і деталі, про які ми самі навіть не знаємо. Ви знаєте, ми з Тонею дорослі люди й розберемось зі своїм життям без ваших коментарів. Вам рекомендую зайнятися особистим життям,
— висловився артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко вперше заговорила про колишнього чоловіка, від якого народила у 17 років. Артистка зізналася, як познайомилася зі своїм першим чоловіком, у шлюбі з яким була 10 років.