Знов гарну жінку "захамутав”: Потап похизувався знайомством з Габбі з "Відчайдушних домогосподарок" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
811

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Потап та Єва Лонгорія. Фото: Instagram

Репер розповів про знайомство з Євою Лонгорією під час подорожі

Поки ЗМІ розважаються з нейромережею та припускають, як виглядатиме спільна дитина Потапа і Насті, репер подорожує, “розширює географію своїх проєктів” та знайомиться зі світовими зірками. А нещодавно продюсер зустрівся з зіркою культового серіалу “Відчайдушні домогосподарки”.

У себе в соцмережах Потап похизувався спільним фото з Євою Лонгорією. Артист не повідомив, де і як познайомився з відомою американською акторкою. Проте судячи з місця, де була зроблена фотографія, їх зустріч відбулася під час подорожі, оскільки на фоні видно валізи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист зазначив, що особисто познайомився з Євою Лонгорією. А на згадку він зробив спільний знімок з зіркою “Відчайдушних домогосподарок”.

Попереду чудові часи з чудовими людьми! Приємно познайомитися з тобою, Єва Лонгорія,
— коротко підписав публікацію Потап.
Потап та Єва Лонгорія. Фото: instagram.com/realpotap

Користувачі мережі залишилися у захваті від такої публікації. Підписники Потапа пораділи, що він мав змогу зустріти Єву Лонгорію та поспілкуватися з нею особисто.

Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ірина Горова розповіла, як ділила спільний бізнес з Потапом після 15 років шлюбу. Зіркова продюсерка зізналася, чи не виникало в них конфліктів на тлі цього.