Зникне з очей, зійде з думки: Дженніфер Лопес видалила парне тату, що символізувало її любов до Бена Аффлека (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дженніфер Лопес. Фото: instagram.com/jlo

Не всі й не відразу помітили важливу деталь на тілі знаменитості

Після новин про розлучення з Беном Аффлеком і без того велика увага до Дженніфер Лопес в рази посилилася. Адже тепер кожен її вихід на публіку вважають “посланням” колишньому, а “сукня помсти”, в якій Джей Ло зʼявилася на премʼєрі стрічки Unstoppable не стала вийнятком. Та не всі відразу змогли помітити головне, що хотіла продемонструвати зірка чи то публіці, чи то екскоханому.

На нещодавньому публічному заході Дженніфер Лопес вразила всіх сміливим вбранням. Зірка обрала яскраву сріблясту сукню дизайнерки та засновниці однойменного бренду Tamara Ralph, де головний акцент спрямований на великих розрізах обабіч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

Саме завдяки відвертому вбранню прихильники Джей Ло помітили, що її тіло більше не прикрашає символічне тату, присвячене Бену Аффлеку. Ще минулої зими подружжя зробило парні татуювання — знак нескінченності з їх ініціалами.

Дженніфер Лопес. Фото: instagram.com/jlo

Схоже, артистка хотіла показати усьому світові, що після розставання з чоловіком вона більше не хоче навіть згадувати про ці стосунки. Цікаво й те, що на тілі зірки не залишилося ані сліду чорнила, ані сліду того, що Дженніфер намагалася вивести татуювання. Тому скоріш за все перед виходом на публіку співачка додатково замаскувала це місце щільною косметикою.

Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на тлі розставання з Аффлеком, Дженніфер Лопес дуже схудла. Прихильники артистки були дуже схвильовані таким сильним змінам у зовнішності зірки.