"Всі думають, що я такий кончений": MÉLOVIN відверто розповів, чому не вітається з колегами по сцені

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Melovin зізнався у серйозних проблемах із зором. Фото: пресслужба артиста

Причина, через яку співак так поводиться, здивує багатьох його фанатів. Як і колег 😉

Співак MÉLOVIN у своєму Instagram завжди ділиться найсокровеннішим. Лише нещодавно артист зізнався, коли планує завершити свою кар’єру, а тепер вирішив розповісти про образи на нього колег по цеху.

Так, за словами MÉLOVIN, чимало його зіркових колег неодноразово ображалися на нього через начебто зверхність. Однак зʼясувалося, що за “небажанням” музиканта вітатися приховується дещо інше. Про це музикант нарешті вирішив розповісти у своїх Instagram-сторіс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Деякі колеги ображаються через те, що я з ними не вітаюсь. Жаліються на це в пресі, ЗМІ це підіймають, і всі думають, що я такий жахливий… такий кончений. Ні, звісно, можливо, в якихось моментах я і кончений, але не в цьому і не цього разу. Я вирішив про це розповісти, тому що наважився виправити цю ситуацію. Тому давайте по черзі, почнемо з того, що я сліпий, просто сліпий, і я не бачу,
– відверто розповів у своєму Instagram MÉLOVIN .
Melovin зізнався, що у нього серйозні проблеми з зором. Фото: instagram.com/stories/melovin_official

Наразі артист активно займається відновленням зору. Позаду вже одна операція, яка допомогла йому виправити проблему, про яку артист знав уже більш як 3 роки.

Кілька років тому мені діагностували відшарування сітківки. Але я успішно “забив” на це. Потім зрозумів, що зір почав падати все більше і більше. Тому взявся за цю проблему і вже на шляху до її вирішення ,
- говорить музикант.

Попереду в нього ще одна операція. І співак запевняє, що відкладати її на безрік не збирається. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше відома українська виконавиця розповіла, що MÉLOVIN і справді дуже пафосний. Каже, під час їхніх зустрічей артист задирав голову і принципово не вітався. Мовляв, справа зовсім не у поганому зорі.