Що це було? В Мережі ширяться теорії стосовно роману Klavdia Petrivna та Маші Кондратенко, які цілувалися на сцені (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
882

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: пресслужба

Авторка треку "Ванька-встанька" продовжує підливати олію у вогонь щодо її "близькості" з Клавдією Петрівною

Донедавна найбільш загадкова українська артистка Клавдія Петрівна, яка зняла маску та підтвердила те, що вона - Соломія Опришко, залишається найбільш обговорюваною персоною в українському інформаційному просторі. Цього разу підписників сколихнула її витівка, яку вона утнула разом з Машею Кондратенко. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Тік Ток Маша розповсюдила ролик, на якому показала їхній спільний з Клавдією Петрівною виступ з концерту в Палаці спорту. З відео видно, що дівчата цілуються під час виконання спільної композиції “Їде дах”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маша також заінтригувала підписом до відео. Вона дала зрозуміти, що між ними геть теплі стосунки.

Ну моя!
- підписала ролик артистка.

Нагадаємо, що досить довгий час деякі прихильники творчості Клавдії Петрівни думали, що під її капелюхом ховається саме Маша Кондратенко, проте це виявилося не так. Артистки є хорошими подругами, які просто домовилися, що Маша буде удавати Клавдію.

Отож, поцілунок артисток наробив у мережі неабиякого галасу. Зокрема, одні фоловери переконані, що це був просто хайп і нічого більше. Інші пишуть, що дівчата просто близькі подруги і можуть робити все, що заманеться. Проте, знайшлися і ті, які твердо вірять у те, що між співачками є щось більше, ніж просто дружба. Варто зауважити, що припущення фанів співачки воліють не коментувати.

Скриншот
Скриншот
Скриншот
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Клавдія Петрівна показала нижню білизну в прозорій сукні. Артистка зачарувала незвичним образом.