Від родинного бізнесу до міжнародної кар'єри: Ірина Горова розсекретила, ким працює її 26-річна донька

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ірина Горова з донькою. Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Донька зіркової продюсерки, Наталія, відмовилась від кар'єри у шоубізнесі й обрала IT-сферу

Відома українська продюсерка Ірина Горова розповіла, чим займається її донька Наталія, яка нещодавно вийшла заміж. 26-річна дівчина працює за кордоном, а у якій сфері — дізнавайтеся нижче!

У коментарі програмі “ЖВЛ представляє” Ірина Горова розповіла про життя своєї доньки від першого шлюбу з репером UGO. Співзасновниця продюсерського центру та Генеральна директорка Pomitni прокоментувала, де та ким працює 26-річна Наталія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як відомо, Наталія живе за кордоном, проте часто навідується в Україну. Раніше дівчина працювала у команді зіркової мами, але згодом вирішила будувати карʼєру, не повʼязану із шоубізнесом.

Вона дуже класно спілкується англійською, комунікує, пройшла шоубізнес, а це допомагає. Вона менеджер pr-комунікацій у великій IT-компанії, це міжнародна компанія. Але вона постійно приїжджає, аби побачити сім'ю, бо у нас дуже тісний зв'язок,
— розповіла Ірина Горова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ірина Горова пригадала, як 16-річною "по-приколу" вийшла заміж через декілька місяців після знайомства з хлопцем. Саме у тому шлюбі народилася старша донька продюсерки Наталія.