Сумні апдейти туру: alyona alyona несподівано скасувала концерти Європою

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

alyona alyona натякнула на серйозні проблеми зі здоровʼям, які не дають їй провести заплановані виступи

Відома українська реперка та представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona неочікувано скасувала концерти у Європі. Що змусило артистку відмовитися від запланованого туру — дізнавайтеся на Хочу!

У себе в Instagram Альона Альона повідомила про прийняте важливе рішення, яке стосується її самої та прихильників. Реперка опублікувала пост, де зробила важливе оголошення. Стосувалося воно майбутнього концертного туру, який мав відбутися у Європі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Альона Альона засмутила прихильників звісткою, що найближчим часом не зустрінеться з ними. А все тому, що власні концерти вона намагається зробити таким, після якого слухачі відчули всю її енергію, проте зараз артистка не може це зробити. Точну причину реперка називати не стала, лише натякнула, що це повʼязано з її станом здоровʼя.

Через низку певних обставин зі здоров'ям, які стали на заваді нашої з вами зустрічі в європейських містах, я змушена повідомити, що зараз ці концерти скасовані. Іноді в житті складається все не так, як ми того хочемо. Дає нам знак, що попереду нас чекає щось велике і класне,
— написала alyona alyona.
alyona alyona. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше alyona alyona приголомшила вчинком фана. Виявилося, що на концерті він задонатив фальшиві гроші.