Худнути по-голлівудськи — не для неї: alyona alyona відмовилася від модного препарату для схуднення

Новини шоубізнесу
618

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Артистка розповіла, як ставиться до моди на Оземпік, завдяки якому можна швидко схуднути

Відома українська реперка alyona alyona, фігуру якої жорстко розкритикувала співачка СолоХа, висловилася про модний препарат для схуднення. Чи думала артистка вдатися до такого методу, аби швидко втратити вагу — дізнавайтеся на Хочу!

Як відомо, чимало зірок Голлівуду заради результативного схуднення вдавалися до використання “Оземпіку”. Як показує практика, лікарський засіб є показовим у питаннях того, як швидко можна втратити вагу. Однак варто враховувати, що перш за все це препарат для лікування цукрового діабету, а призначати його повинен лише лікар. Ба більше, наразі невідомо, як ліки працюють у довгостроковій перспективі коли його використовують саме для схуднення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У програмі “Тур зірками” реперка alyona alyona прокоментувала популярний препарат, завдяки якому чимало жінок помітно схудли. Як зазначає артистка, вона доволі критично ставиться до подібних методів, тому не планує користуватися “Оземпіком”. Натомість Альона Альона вважає, що найдієвішим способом схуднення є дефіцит калорій.

Мода на "Оземпік" прийшла до нас з Голлівуду і, як на мене, ця "священна пігулочка" не врятує. Не існує таких пігулок. Якщо людина хоче бути худою, то їй треба вживати менше калорій, ніж вона витрачає. Важливо розуміти, чи комфортно людині в її тілі,
— висловилася alyona alyona.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше alyona alyona прокоментувала конфлікт з Jerry Heil. Артистка зізналася, чому вони майже не зʼявляються разом після Євробачення 2024.