На своєму концерті Melovin грубо "послав" жінку прямо зі сцени: деталі скандалу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Melovin потрапив у скандал через нецензурну лайку. Фото: пресслужба

Інцидент стався у Дніпрі напередодні

12 вересня Melovin, який буквально днями зізнавався, чому не вітається з деякими своїми колегами по сцені, дав великий сольний концерт у Дніпрі. Артист запалив із найбільшими хітами і новими піснями на арт-даху Менора. Подію відвідало понад 600 меломанів. Однак не все пройшло гладко — витівка однієї жінки обернулася скандалом.

Так, одна з глядачок вирішила привернути на себе увагу і стала голосно викрикувати у бік артиста різні фрази. Відповідь Melovin не змусила себе чекати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами співака, Дніпро завжди було для нього особливим, не схожим на інші міста, і цього разу воно підтвердило свій статус: глядачі тепло прийняли команду, підспівували знайомі пісні та комунікували зі співаком.

Однак під час другого блоку, коли Melovin сів за фортепіано, одна з глядачок почала гучно викрикувати різні фрази в бік артиста, однією з яких була: “А ще ти нюхаєш – 100%!”. Після цього співак звернувся до жінки:

Вибачте, я сильно вас чую тут. Дуже сильно. Ви мені заважаєте.


Іди на**й, будь ласка!
- заявив виконавець, коли зрозумів, що та його просто не чує (або не хоче чути).

Глядачі підтримали співака бурхливими оплесками, і щойно охорона вивела дивну фанатку, концерт продовжився.

Пізніше виконавець опублікував цю історію в соцмережі та зауважив:

Про все, чи ні про що?... Майте повагу до інших, тоді і вас поважатимуть! Якщо є, що розповісти – ідіть до спеціалістів, вони вислухають, допоможуть і зроблять вас щасливішими, якщо ви самі того захочете. А головне – без шкоди іншим. Всіх обійняв! Міцно! До зустрічі на концертах і памʼятайте! Не вмієш пити – не пий. А як пʼєш, то добре закусюй.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Melovin зізнався, коли піде зі сцени. Розповідаємо, після чого він буде готовий завершити свою кар’єру і чому.