"Нова будка для вигавкування": відомий український продюсер висміяв Тіну Кароль, яка стала музичною продюсеркою Національного відбору на Євробачення

Новини шоубізнесу
8 719

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/tina_karol

Продюсер додав, що популярність Тіни Кароль нібито завжди була пов'язана з адмінресурсом

Знамениту українську артистку Тіну Кароль, яка стала новою музичною продюсеркою Нацвідбору на Євробачення 2025, неочікувано розкритикували. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, відомий продюсер Олег Боднарчук висловився про знамениту співачку та доволі сміливо висміяв її програму “Дім звукозапису”. Свої думки Боднарчук опублікував у Telegram каналі “Територія Б”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Олег спочатку розповів зачепив тему Євробачення. Продюсер окреслив увагу на тому, чи важливо Україні брати участь у цьогорічному конкурсі. Потім Боднарчук в буквальному сенсі перекинувся на Кароль та її PR-менеджера. Окрім того, він додав, що бюджет на виробництво реклами про Кароль є тільки у Суспільного.

Ось і почався новий шоу-бізнесовий сезон. Діти пішли в школу, а в тусовці початок євробаченської епопеї. Спочатку новина про те, що Україна буде брати участь у Євробаченні в Швейцарії, де між виступами фріків, небінарних осіб та транссексуалів нам важливо показати і себе. В епоху падіння шоу-бізнесової імперії Завадюка і створення нової на базі інтелектуальних шоу, де сам її очільник знає лише одну столицю на карті - Лондон, а решта світу - це Велика Вінниця, кожна велика трансконтинентальна зірка шукає собі нове пристанище. “Дім звукозапису" (проєкт Тіни Кароль) замалий і пахне цвіллю, потрібна нова будка для вигавкування свіжих наративів та нагадування про себе. Для пошуку нової оселі був задіяний кращий королівський коргі - Паша Орлов. Нічого страшного, що короткі ноги, зате довгий ніс - винюхати де і що відбувається хоч на краплю резонансне - не проблема
- написав Олег.
Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram

Проте, на цьому Боднарчук вирішив не зупинятися. У своєму другому пості він напряму почав критикувати Тіну Кароль, а також дозволив собі іронічні жарти. зокрема варто окреслити увагу на його Тезі про те, що популярність Кароль начебто завжди була пов'язана з адмінресурсом.

Я завжди вважав, що якщо ти небайдужий до розвитку українського шоу-бізнесу і, мало того, вважаєш себе його легендою - то мала б перейматися його розмаїттям, об'ємом і різноманіттям: він не такий плаский, як нам підсовують. Класно, коли на позиції музичного продюсера були різні люди з різних музичних жанрів: в журі одні, на сцені інші, за кулісами у ролі музичних продюсерів - ще інші. Невже все так спростилось і стало настільки плоским? Кажуть, талант - це в першу чергу міра. Відчувати міру у всьому - це насправді неоціненно. Не пхати себе у всі діри та не бути затичкою, лише б тебе було більше. Ця новина наштовхнула мене на думку, що Тіна Кароль талановита безмірно.
- резюмував Боднарчук.
Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тіна Кароль припустила, чи могла б вона покохати жінку. Артистка відверто відповіла фоловерам на їхнє досить провокативне запитання.