KOLA показала свої "мільйонні" образи: скільки коштує повсякденний стиль співачки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 390

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка KOLA. Фото: пресслужба

Артистка показала розкішні ювелірні вироби, які раніше дуже соромилася носити

Відома співачка KOLA, яка заспівала з зіркою “Голосу країни”, розповіла про свій повсякденний стиль. Скільки зірка української музики витрачає на одяг та аксесуари, та чому тривалий час соромилася носити подарунки від коханого чоловіка — дізнавайтеся на Хочу!

Днями співачка Анастасія Прудіус, яку більшість знає за псевдонімом KOLA, стала героїнею популярного Insta-проєкту Ніколаса Карми “Скільки коштує look”. Зустрівшись з блогером артистка справила на нього чудове враження та показала, що носить у повсякденному житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка показала свій повсякденний образ, який складався зі звичайної білої футболки, джинсових шортів від Frame, які вона придбала напередодні, а також коричневого жакета, який отримала в подарунок. В доповнення артистка обрала сумку Jacquemus за 1000 доларів, а також коштовні каблучки, які їй подарував чоловік. При цьому, що цікаво, KOLA зазначила, як раніше соромилася носити такі дорогі прикраси.

Дуже класні шкари, десь за 3 тис. грн. Це джинси за 5400 грн. Піджак мені подарували. Сумка — 1 тис. дол., подарував чоловік. Це також подарунки мого чоловіка — пропозиція й одруження. Я дуже соромилася це носити. Але сьогодні я розумію, що мені подарував це мій улюблений коханий чоловік,
— зазначила KOLA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше KOLA і Parfeniuk влаштували емоційну сварку прямо перед камерами. Артисти здивували прихильників своєю колаборацією.