Після чергового зникнення з інфопростору Олег Винник засвітився у Німеччині: як зараз виглядає артист (ФОТО)

Новини шоубізнесу
615

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник та Валерія Барон. Фото: facebook.com/baron.valeriia

Голова фан-клубу Винника показала його нове фото

Після того як Олег Винник зухвало відмовив у дуеті своєму “двійнику”, артист знову зник з публічного простору. Але днями співака все ж таки заскочили прямо на вулицях Німеччини й показали, як зараз виглядає популярний колись співак. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Представниця Олега Винника поділилася свіжим фото зі співаком. У себе в соцмережах Валерія Барон показала чергову зустріч з кумиром, на бік якого вже не раз ставала під час палких суперечок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У себе в Facebook Валерія Барон повідомила, що мала нагоду зустрітися з Олегом Винником у Німеччині, оскільки в Україну під час війни артист повертатися не поспішає. За словами жінки, це була не просто зустріч, адже разом з артистом вони обговорювали його творчі плани на майбутнє. В подробиці голова фан-клубу Винника вдаватися не стала, але можна припустити, що це повʼязано з раніше анонсованим туром співака.

Важлива зустріч, багато вирішених питань. Все ще попереду... Олеже Анатолійовичу, пишаюсь твоєю силою духу. Лети і створюй чудеса. Твої люди чекають,
— написала Валерія Барон.
Олег Винник та Валерія Барон. Фото: facebook.com/baron.valeriia
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олег Винник вперше прокоментував чутки про втечу з України у багажнику авто. Артист зізнався, чи справді він тікав від українців.