"Цим я себе принижую": Тарас Тополя несподівано підтримав мовчазного Олега Винника

Новини шоубізнесу
531

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тарас Тополя, Олег Винник. Фото: Facebook

Музикант висловився про мовчазну позицію Олега Винника, який переїхав до Берліна та став обʼєктом критики

Музикант та лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя висловився щодо мовчазної позиції Олега Винника. Цікаво, що артист не став — як це робили багато його колег — негативно коментувати діяльність улюбленця всіх вовчиць. То що ж саме Тополя думає про Винника — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю Славі Дьоміну для проєкту “Муз_Тренд” Тарас Тополя зазначив, що хоч Олега Винника активно критикують в Мережі, він нормально відноситься до свого колеги по цеху. Тому при зустрічі артист не став би ігнорувати Олега та простягнув би йому руку заради привітання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тарас не заперечує, що позиція Винника є доволі дивною, оскільки він затамував мовчання, перебравшись до Берліну. І все ж, своїм ворогом соліст гурту “Антитіла” вважає росіян, а не українців, яким є Олег Винник, хоч і хизується статусом резидента Німеччини.

Хто я такий, щоб проявляти якусь зарозумілість щодо іншої людини. Буду вітатися, бо в першу чергу це людина. Що б він там не робив, що б не чудив. Але окрім москалів. Це людина, це українець.
Я можу сто п'ятсот разів негативно ставитися до його музики, що він там вчинив і його позиції, але цим я себе принижую в першу чергу. Бо я що пуп тут, щоб не протягнути руку й не привітатися?
— зазначив лідер гурту Антитіла.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олег Винник знову заговорив про свою загадкову хворобу, через яку він нібито тікав у багажнику авто. Співак прокоментував слова свого експродюсера та зізнався, чи дійсно боровся з важким недугом.