Тімур Мірошниченко зізнався, чи є в нього шанси знову стати ведучим Нацвідбору на Євробачення-2025

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Як Тімур Мірошниченко планує побити рекорд Террі Вогана на Євробаченні. Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Ведучий націлився встановити рекорд на Євробаченні

Тімур Мірошниченко, який нещодавно розповідав про часи, коли він жив за рахунок дружини, заговорив про свої плани на Євробачення-2025. Ведучий планує не тільки провести Нацвідбір, а й встановити рекорд на шоу!

"Суспільне Мовлення" офіційно підтвердило, що Україна візьме участь у Євробаченні-2025. Цікаво, що цей Нацвідбір буде дуже особливим для Тімура Мірошниченка, аже у нього буде ювілей на конкурсі — 20 років у якості ведучого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак своє запрошення бути ведучим на Нацвідборі Тімур Мірошниченко поки ще не отримав. Про це він розповів виданню "КП в Україні":

Звісно, чекає на запрошення. Думаю, тут точно вже буде без кастингів (сміється). Наступного року у мене ювілей, 20 років на Євробаченні, тому, сподіваюся, цей ювілей не пройде без мене.

Також Мірошниченко вкотре заговорив про амбітні плани встановити рекорд на Євробаченні. Наразі рекорд ведучого, який найдовше пропрацював на Євробаченні належить британському коментатору Террі Вогану. Однак Тімур впевнений, що зможе його побити.

Ще трішки треба попрацювати. І є ще декілька активних учасників "родини" Євробачення з різних країн, які підбираються до цього рекорду. Але всі вони — люди старшого віку, тобто в мене є ще трішки запасу. Планую побити цей рекорд років на 30,
— додав Мірошниченко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Тіну Кароль обрали музичною продюсеркою Нацвідбору на Євробачення. Артистка вже прокоментувала свій новий статус.