Суд ледь не зірвався, але... Тімур та Інна Мірошниченки офіційно стали батьками 8-річної дівчинки

Новини шоубізнесу
925

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тімур та Інна Мірошниченки з дітьми. Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Вітаємо пару з такою прекрасною новиною!🥰

Зіркове подружжя Тімур та Інна Мірошниченки стали офіційними батьками 8-річної Ангеліни, яка цього року вперше пішла в школу. При чому сталося це в особливий день, адже 17 вересня в Україні відзначається День усиновлення. Та які перешкоди у пари були напередодні — дізнавайтеся на Хочу!

Радісною новиною про всиновлення Ангеліни Тімур Мірошниченко та його дружина поділилися у спільному дописі в Instagram. Знаменитості поділилися сімейним фото з усіма своїми дітьми та повідомили, що відтепер вони є не просто опікунами дівчинки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, 17 вересня відбувся суд, де відбулося слухання по справі щодо усиновлення 8-річної Ангеліни. Варто зазначити, що Інна Мірошниченко подавала документи на всиновлення без чоловіка, аби полегшити цей процес. Та без неприємностей не обійшлося…

Я розповіла Інна, вона вперше в житті настільки хвилювалася в залі суду — варто враховувати, що вона є адвокатесою і не раз бувала на засіданнях. А все тому, що одна з присяжних була проти того, аби дівчинку всиновила Інна Мірошниченко.

Присяжна проти задоволення заяви.
Жіночка потріпала нерви знатно...
Заява слухається судом у складі головуючого судді й двох присяжних. Тобто має бути хоча б 2 голоси ЗА. Тоді все буде добре.
Суд пішов у нарадчу кімнату,
— повідомила Інни Мірошниченко.
Інна Мірошниченко в суді. Фото: instagram.com/_inna_mi_

Та, на щастя, врешті решт все закінчилося добре. Суд ухвалив рішення про всиновлення, тому 8-річна Ангеліна офіційно отримала прізвище Мірошниченко, а Тімур та Інна — статус батьків чотирьох дітей🥰.

В День сім’ї ми вперше побачили твою анкету.
А сьогодні в День усиновлення ти офіційно стала Мірошниченко!
Ангеліна Тімурівна Мірошниченко,
— чуттєво підписали публікацію Тімур та Інна.
Інна та Тімур Мірошниченки з дітьми. Фото: instagram.com/_inna_mi_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Інна Мірошниченко розповіла, якою була реакція батьків на те, що вони з Тімуром заявили про бажання всиновити дітей. Кохана відомого ведучого також розповіла, наскільки швидко батьки поладнали з малечею.