Світлана Тарабарова влучно відповіла критикам, які називають її чоловіка ухилянтом: "Це найкраща відповідь"

Новини шоубізнесу
890

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Тарабарова та Олексій Бондар. Фото: facebook.com/TARABAROVAofficial

Після народження третьої дитини артистка зіткнулася з хвилею хейту, але не залишила це без уваги

Співачка Світлана Тарабарова, яка висловилася в бік зрадниці Регіни Тодоренко, відповіла і своїм хейтерам. Артистка поставила на місце усіх, хто заявляв, ніби для неї багатодітність — це відкриті кордони для чоловіка в умовах війни. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю “Фокусу” Світлана Тарабарова прокоментувала закиди користувачів Мережі, нібито її чоловік Олексій Бондар є ухилянтом. Адже коли артистка народила третю дитину, у свій бік вона часто почала чути такі слова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та Світлана чітко дала зрозуміти, що ні вона, ні її чоловік не планують тікати за кордон, користуючись статусом багатодітних батьків. Співачка наголосила, що усе своє життя вони будували в Україні та робитимуть це надалі.

Було багато закидів, що третя дитина потрібна, щоб виїхати за кордон, проте зараз Поліні вже 1,5 року, а наша сім'я в повному складі вдома. Напевно, це найкраща відповідь,
— зазначила Світлана Тарабарова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Світлана Тарабарова повідомила про велике горе у родині. Артистка втратила близьку людину, про що поділилася зі своєю аудиторією.