Актор-воїн Андрій Фединчик зворушливо попрощався з другом дитинства, який загинув у боях за Україну

Новини шоубізнесу
1 379

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Федінчик. Фото: instagram.com/andreyfedinchik

Знаменитий актор Андрій Федінчик поділився болем втрати близької людини – їх поєднувала дружба зі шкільних років

Відомий актор, а нині військовий Андрій Федінчик, чин якого пішов у перший клас, втратив близьку людину. Знаменитість повідомив, що на фронті загинув його друг дитинства. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Трагічною звісткою захисник України поділився у себе в соцмережах. Андрій пригадав загиблого воїни та показав їх спільні архівні фото на власній сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Федінчик розповів, що знайомий із загиблим воїном, якого Олексій, з самої школи. Чоловіки й після залишалися близькими друзями. Ба більше, за словами дружини актора — Наталки Денисенко, — спільне фото Андрія та Олексія стоїть у них вдома.

Льоха.. мій однокласник і найкращий друг, доки я не перейшов в іншу школу. Про таких кажуть: вихований вулицею. І хоч звертали ми з ним не туди іноді, але пацан був з поняттями. Вчора дізнався, що він загинув, захищаючи свою країну, свій дім. Вічна памʼять тобі, друже,
— написав Андрій Федінчик.
Андрій Федінчик з другом дитинства. Фото: instagram.com/andreyfedinchik
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віктор Розовий повідомив про загибель побратима на фронті. Зірка “Ліги сміху” та колишній військовослужбовець показав фото із загиблим захисником.