Відомого репера Puff Daddy, якого неодноразово звинувачували у сексуальному насиллі, затримали правоохоронці: що відомо

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Шон Комбс під вартою. Фото: Getty Images

Адвокат зірки просить не поспішати з висновками

Американського репера Шона Комбса, відомого під псевдонімом Puff Daddy, затримали. Адвокат наполягає на його невинуватості, однак репутація зірки говорить сама за себе.

Хоча офіційних деталей щодо інциденту наразі немає, прокурор США підтвердив, що Комбс перебуває під арештом. Про це повідомляє Variety.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше 58-річному музиканту вже висували звинувачення в сексуальному насиллі, які він та його адвокати спростовували. Адвокат Puff Daddy, Марк Агніфіло, спростовує звинувачення.

Ми розчаровані діями прокуратури США. Шон "Дідді" Комбс — це легенда музики, самостійний підприємець і люблячий батько, який уже 30 років присвячує себе дітям і працює над покращенням життя темношкірого суспільства. Хоча він не є бездоганним, він не є злочинцем. Комбс співпрацював зі слідством, добровільно приїхав до Нью-Йорка минулого тижня й очікував на вирок. Просимо утриматися від суджень, поки не буде відомо всіх фактів. Шон — невинний і прагне довести це в суді,
— говорить адвокат зірки.

Що стосується судових справ проти Шона Комбса, то в листопаді минулого року співачка Кессі Вентура, яка мала стосунки з репером, подала позов проти нього, звинувачуючи у сексуальному насиллі та побитті. У заяві також йшлося про те, що Комбс займався секс-торгівлею, змушуючи її до примусових сексуальних дій. Наступного дня Кессі відкликала позов, але це сильно вплинуло на репутацію артиста. Комбс навіть опублікував відео з вибаченнями на своїх сторінках у соцмережах. Згодом ще одна жінка звинуватила репера у зґвалтуванні, однак далеко ця справа не пішла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно заарештували відомого актора та колишнього чоловіка покійної Шеннен Догерті. Артист заперечує свою провину.