Перша учасниця Нацвідбору: відома співачка готова підкорити Європу на Євробаченні 2025

Новини шоубізнесу
720

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

СолоХа. Фото: facebook.com/SoloHaStar

СолоХа оголосила, що подала заявку на участь у цьогорічному національному відборі

Популярна українська співачка СолоХа, яка розкритикувала учасницю Євробачення 2024, бере участь у Національному відборі на Євробачення 2025. Ще у квітні 2024 року зірка натякала на свої плани підкорити найпрестижніший пісенний конкурс Європи, і тепер це стало реальністю — співачка подала заявку на участь.

У своїх соціальних мережах СолоХа поділилася, що цей конкурс для неї має особливе значення, тому підготовка до виступу стала для неї пріоритетом. Вона зізналася, що разом зі своєю професійною командою працює над новою піснею, яку планує презентувати на міжнародній сцені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами артистки, вона хоче створити трек, який не тільки зачепить серця слухачів, але й матиме високі шанси на перемогу. Співачка зазначила, що пісня вже майже завершена, і вона впевнена в її унікальності та силі. Тепер залишається чекати офіційної презентації пісні та виступу СолоХи на сцені відбору.

Багато репетицій і часу в студії звукозапису породили дуже потужну пісню, яку, я дуже сподіваюся, ви всі скоро почуєте і полюбите. У добру дорогу! З Богом,
— повідомила артистка.
СолоХа. Фото: instagram.com/soloha_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями з'явились перші прогнози щодо того, хто переможе на Євробаченні 2025. При чому на думку букмекерів Україна вже лідирує!