Дружина Тімура Мірошниченка здивувала зізнанням: чому насправді їй хотіли відмовити в усиновленні другої дитини

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тімур та Інна Мірошниченки. Фото: instagram.com/_inna_mi_

Присяжні сумнівалися у спроможності зіркової родини виховувати четверо дітей і вимагали довідку від психіатра

Дружина Тімура Мірошниченка здивувала зізнанням, чому їй хотіли відмовити в удочерінні 8-річної Ангеліни. Зіркове подружжя днями офіційно стали батьками дівчинки, проте обійшлося не без проблем… Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

17 вересня, в День усиновлення, Тімур та Інна Мірошниченки офіційно всиновили другу дитину. Але, як відомо, в суді дружині ведучого довелося сильно понервувати, оскільки одна з присяжних була проти того, аби 8-річна Ангеліна стала членом їх родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трохи згодом у себе в соцмережах Інна Мірошниченко розповіла, чому саме так сталося. Виявилося, що одна з присяжних почала сумніватися у спроможності пари виховувати одразу 4-х дітей. Окрім того вона хотіла, аби Інна принесла довідку про те, що не стоїть на обліку у психіатра, а також викликати на суд саму Ангеліну.

Варто зазначити, що сама Інна Мірошниченко не хотіла, аби до цього долучали маленьку дівчинку, оскільки для неї це могло б стати стресом. Та, на щастя, після наради суд без додаткових засідань ухвалив рішення, аби Тімур та Інна стали офіційними батьками 8-річної Ангеліни.

Мені важко було зрозуміти хід думок. Чому людина бажає моїй дитині повернутися до інтернату? Казала, що не довіряє медичному висновку і хоче побачити довідку державної лікарні про те, що я не стою на обліку у психіатра, бо не довіряє приватній лікарні, де я робила обстеження. Вимагала допитати Ангеліну в суді. Суд - не місце для дитини. Допит судом може травмувати,
— наголосила Інна Мірошниченко.
Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Тімура Мірошниченка ощасливила свою доньку та втілила її давню мрію в життя. Ангеліна воліла кардинальних змін в іміджі та явно залишилася задоволеною.