Ксюша Манекен помпезно відгуляла весілля: блогерка вийшла заміж за 42-річного архітектора (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ксюша Манекен зі своїм чоловіком. Фото: instagram.com/maneken007

Фото з весілля Ксюші Манекен та її новоспеченого чоловіка нагадують кадри з фільму

Інстаграм-блогерка Ксюша Манекен, яка торік потрапила в гучний скандал через зневагу до українського прапора, та її коханий Андрій офіційно одружились. Зірка соцмереж поділилась фотографіями з весілля та показала, як пройшло їхнє свято.

Весілля Ксюши Манекен та її коханого відбулось у вівторок, 17 вересня. Про це 31-річна блогерка оголосила через Instagram, спершу поділившись скриншотом свідоцтва з Дії, що підтверджує її новий статус. А вже потім зірка почала тішити шанувальників розкішними фотографіями з церемонії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Своє весілля Ксюша гуляла на широку ногу. Подія відбулась в елітному заміському комплексі Shelest, який знаходить в лісі поблизу столиці. Саме святкування проходило просто неба. Прості був прикрашений величезною кількістю живих квітів.

Манекен змінила дві весільні сукні. Перша сукня, в якій Ксенія була на церемонії, створена іменитою дизайнеркою Ельвірою Гасановою.

Ксюша Манекен і її чоловік. Фото: instagram.com/maneken007
Ксюша Манекен у розкішній весільній сукні. Фото: instagram.com/maneken007

Це незвичайне вбрання без бретельок та з пір’ям на спідниці. А замість фати у Ксюші був пухнастий капелюх на плечах, який нагадував крила ангела.

Батько Ксюші супроводжував її до вівтаря, що зворушило багатьох гостей. Після обміну обручками та обітницями, неочікувано пішов дощ, через що Манекен змінила сукню, щоб захистити пір'я. Проте святкування продовжилось. Блогерка переодягнулась в доволі відверте вбрання з прозорого мережива.

Інстаграм-блогерка Ксюша Манекен і Андрій святкують весілля. Фото: instagram.com/maneken007

Що стосується стосунків пари, Ксюша активно розповідає про Андрія у соцмережах, підкреслюючи, що він робить її найщасливішою жінкою на світі. Чоловік, як відомо, працює у сфері продажу нерухомості, а саме — архітектором. Йому 42 роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно Ольга Харлан оголосила, що виходить заміж за свого колегу. Олімпійська чемпіонка показала діамантову обручку, яка стала символом їхнього кохання.