Учасників команди МУР мобілізували просто під час туру: що буде з подальшими виступами артистів

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

МУР. Фото: instagram.com/myr_ukraine

Артисти розповіли, як пройшов їх виступ без значної частини команди

Учасників гурту МУР було мобілізовано просто перед виставою в Ужгороді. Весь склад технічної команди отримав повісти до військкомату під час всеукраїнського туру. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомили учасники гурту МУР, їх колег мобілізували прямо перед виставою. Тому виступ артистів було сильно затримано, оскільки усі технічні процеси лягли на їх плечі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім вистава в Ужгороді все ж відбулася і, як обіцяє гурт МУР, тур продовжуватиметься за розкладом. До слова, представники команди трохи згодом уточнили, що їхніх колег мобілізували за день до виступу в Ужгороді, коли вони прямували після вистави у Чернівцях. Нині технічна команда вже проходить військове навчання.

ТЦК мобілізували весь технічний склад нашої команди. Перед виставою в Ужгороді зараз актори збирають декорації, організатор туру стає за світлову пушку, кабелі звуку під'єднують до місцевої системи. Що робити далі по туру — ми не знаємо. Але ми дізнаємось. І розв'яжемо це питання. Вистава відбудеться з планом,
— коментують учасники гурту.
МУР. Фото: instagram.com/myr_ukraine
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що у 18 містах України вперше пройшли концерти кримськотатарської симфонічної музики. Благодійний тур присвятили 80-м роковинам геноциду кримських татар.