Зірка "Основного інстинкту" Майкл Дуглас поділився враженнями від подорожі Україною: "Це неймовірне місце"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Майкл Дуглас. Фото: instagram.com/michaelkirkdouglas

Голлівудський актор розповів про власну поїздку в Київ

Американський актор Майкл Дуглас, відомий за ролями у таких фільмах, як "Основний інстинкт", “Фатальний потяг”, “Волл-стріт” та інших, здійснив візит до Києва та поділився своїми враженнями від України. Відомий голлівудський актор з українським корінням у вересні цього року разом зі своїм сином Діланом побував у столиці, і вражений красою та духом міста, відзначив кардинальну зміну свого бачення країни.

На своїй сторінці в Instagram Дуглас розповів своїм прихильникам про подорож до України. У відео актор згадав про війну, яку Росія розв'язала проти України, та закликав міжнародну спільноту продовжувати підтримувати українців у їхній боротьбі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Майкл також розповів, як був вражений гостинністю президента Володимира Зеленського та першої леді Олени Зеленської. Він також відзначив мужність та стійкість українського народу, окремо згадавши зруйновану ракетами дитячу лікарню "Охматдит", яку актор відвідав під час поїздки.

Те, куди ми приїхали, виявилося чарівним містом, справді чарівним містом, я не такого очікував. Неймовірна культура, прекрасні ресторани та приголомшлива енергетика. Присутня невелика кількість руйнувань, ми побачили дитячу лікарню, найбільшу в усій Україні, яка повністю зруйнована, і чітко зрозуміло, що то було не помилково. Що ми з Діланом винесли звідти неймовірний дух людей. Коли ти думаєш, що відбувалося з Україною, починаючи від режиму Сталіна і Другої світової війни, а згодом вона виявилася змушена битися та боронити свої понад 30 років демократії. Це неймовірне місце та велике нагадування всім нам про важливість свободи, демократії й того, як треба працювати заради них,
— зазначив Майкл Дуглас.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Роуз з "Титаніка" вперше публічно заговорила про війну в Україні. Стало нарешті відомо, якою є справжня позиція Кейт Вінслет.