Син Майкла Дугласа приїхав в Україну та розповів, що його тут вразило найбільше: "Це була пригода всього мого життя" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 700

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ділан Дуглас. Фото: instagram.com/dylan__douglas

Ділан Дуглас поділився враженнями про свою поїздку в Київ

Майкл Дуглас разом зі своїм 24-річним сином побував в Україні. Зірка фільму "Основний інстинкт" вже ділився своїми враженнями від побаченого. Тепер про те, як пройшов час в Києві, розповів його син Ділан Дуглас.

Син відомого американського актора з українським корінням Ділан Дуглас провів три незабутніх дні в Україні. Зіркове сімейство перебувало в Києві з 11 по 13 вересня, аби взяти участь у Саміті перших леді та джентльменів, який організувала Олена Зеленська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Попри короткий триденний візит син Майкла Дуглас отримав безліч вражень і вирішив поділитися ними зі своїми підписниками в Instagram. Молодий актор опублікував відео з місць, які він відвідав у Києві. Там можна побачити такі визначні пам'ятки, як залізничний вокзал, Софійський собор, Стіну пам'яті полеглих на Михайлівському Златоверхому монастирі, Майдан Незалежності, а також лікарню "Охматдит", зруйновану російськими військовими.

Зокрема Ділан Дуглас відзначив, що, побачивши Київ, він зрозумів, наскільки йому пощастило жити у мирній країні. Актор також додав, що ця поїздка стала пригодою всього його життя:

Цього тижня я мав нагоду відвідати Україну. Це була пригода всього мого життя, і мій досвід залишив мені відчуття, що мені дуже пощастило жити в країні, яка є вільною і мирною. Я так багато хочу розповісти про свій досвід, що не встигну надрукувати. Слава Україні.
Майкл Дуглас та Ділан Дуглас в Києві. Фото: instagram.com/dylan__douglas
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, днями Кейт Вінслет вперше публічно заговорила про війну в Україні. Нарешті зірка "Титаніка" висловила свою справжню позицію.