Приклад для наслідування! Багатодітний тато Тімур Мірошниченко отримав почесну нагороду "За відповідальне батьківство" (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тімур та Інна Мірошниченки з чотирма дітьми. Фото: пресслужба 1+1

Ведучий разом з дружиною всиновив двох діток

Тімура Мірошниченка, який нещодавно зізнався, чи є в нього шанси знову стати ведучим Нацвідбору на Євробачення-2025, нагородили почесною відзнакою. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі!

У своєму Instagram Тімур поділився, що в суботу, 21 вересня, разом із дружиною, адвокатом та блогеркою Інною Мірошниченко, відвідав церемонію нагородження премії "Скарб нації" в Будинку митрополита. Йому вручили нагороду "За відповідальне батьківство", що свідчить про те, що його вважають прикладом для українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
У мене є фантастична дружина без якої цього всього точно б не було, тому що ми єдине ціле і всі рішення завжди ухвалюємо разом. Тому це одна на двох нагорода, точніше, одна на шістьох уже нагорода,
— поділився враженнями ведучий.
Тімур Мірошниченко подякував дружині за свою нагороду. Фото: соцмережі

Нагадаємо, що Тімур та Інна Мірошниченки виховують чотирьох дітей. Хлопчика Марселя та дівчинку Ангеліну вони всиновили. Крім того, у них є рідні донька Мія та син Марк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно дружина Тімура Мірошниченка здивувала зізнанням, чому насправді їй хотіли відмовити в усиновленні другої дитини. Дізнайтесь всю правду.