Голлівуд об’єднується навколо Камали Гарріс: Дженніфер Лопес та Меріл Стріп закликають голосувати саме за неї

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Голлівудські зірки впевнені в перемозі Камали Гарріс на виборах в США. Фото: instagram.com/jlo та Getty Images

Меріл Стріп випадково назвала Камалу Гарріс "президенткою" під час ток-шоу Опри Вінфрі

Поки Тейлор Свіфт нищить репутацію Трампа, інші американські зірки закликають голосувати за Камалу Гарріс. Дженніфер Лопес і акторка Меріл Стріп вже називають її майбутньою президенткою країни.

Дженніфер Лопес та Меріл Стріп висловили свою підтримку Камалі Гарріс на президентських виборах у США. Зірки заявили, що планують віддати свій голос за 59-річну демократку в листопаді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Їх підтримка лише зміцнює команду зірок, які підтримують Гарріс. На сторінці спільноти її прихильників у Twitter повідомили, що серед інших знаменитостей, які висловили підтримку, є Браян Кренстон, Бен Стіллер та Джулія Робертс.

Ці заяви пролунали під час ток-шоу Опри Вінфрі, на якому Камала Гарріс була гостею. Голлівудські актори та музиканти приєднувалися до розмови онлайн, заявляючи про свою підтримку кандидатури Гарріс та висловлюючи впевненість у її перемозі.

Меріл Стріп під час ефіру випадково назвала політикиню "президенткою". На це Камала жартівливо відповіла, що до розв'язання цього питання залишилося 47 днів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом син Майкла Дугласа приїхав в Україну та розповів, що його тут вразило найбільше. Молодий актор запевняє, що це була пригода всього його життя.