Друг Клавдії Петрівни розповів, яким подарунком вразив співачку після їх знайомства. Таке зробить не кожен (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
781

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Клавдія Петрівна зняла капелюха. Фото: соцмережі

Це була доленосна зустріч

Друг та співзасновник студії звукозапису української співачки Klavdia Petrivna нещодавно розповідав, яка вона у звичайному житті. Тепер чоловік поділився історією про те, який особливий подарунок він зробив їй після першого знайомства.

Співзасновник студії Павло Стрілецький та Klavdia Petrivna познайомилися торік — у день народження співачки. Одразу ж після знайомства чоловік вирішив зробити для неї дуже особливий презент — подарувати співачці музичний альбом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Наше знайомство було доленосним. Klavdia Petrivna вперше до нас прийшла 13 серпня 2023 року на свій день народження. Ми зробили для неї подарунок у вигляді створення цілого альбому, який ми всі слухаємо. "Знайди мене", "Я щаслива" – ці пісні створювалися нею як сонграйтером. Три дні з моменту її дня народження ми робили аранжування, допрацьовували та накопичували матеріал. Вона дуже кумедна і нестандартна особистість,
— розповів колега зірки.

Також він згадав, що після того, як Klavdia Petrivna розкрила своє справжнє ім'я та вперше показала своє обличчя, вона зіштовхнулася з негативними коментарями. Проте співачка не звертає на це уваги, адже головне, що її шанувальники цінують її голос:

Вона не має психологічних зажимів. Ми знаємо, що люди люблять її, вони полюбили її голос та поведінку на сцені. Коли вона зняла капелюх і відкрила своє обличчя — нічого не змінилося. Ми створили умови любові для артистки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, блогер Беспалов стверджує, що на Євробачення-2025 від України поїде саме Клавдія Петрівна. Він говорить, що Нацвідбір будуть формувати під неї.