Анатолій Анатоліч залишив Україну: шоумен неочікувано засвітився за кордоном (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 934

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анатолій Анатоліч. Фото: facebook.com/yulapragency

Сімейна поїздка під час війни: чому Анатоліч наважився покинути Україну?

Український шоумен Анатолій Анатоліч, який висловився про втечу кума у США, залишив Україну разом із доньками. Де зараз знаходиться відомий шоумен та навіщо він перетинав кордон — дізнавайтеся на Хочу!

У своєму Instagram він поділився, що разом із двома старшими дітьми виїхав до Великої Британії для вирішення особистих справ. За словами ведучого, перебування у Лондоні триватиме кілька днів, після чого він планує повернутися до України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Анатоліч наголосив, що перетнув кордон на законних підставах, оскільки є багатодітним батьком. Однак, навіть при легальному виїзді, чоловік зазначив, що його турбують моральні аспекти такої поїздки під час війни.

На день опинилися в одному з найкрасивіших міст світу. Після Києва, звичайно. Виїхав на 4 дні. Два з половиною з яких дорога. І у справах з дівчатами. В понеділок вже буду вдома, точніше на Польському кордоні, а у вівторок вже точно вдома.
Давно не був за кордоном, і хоч можу виїжджати за законом, але якось морально не можу собі дозволити це робити для подорожей,
— зазначив Анатоліч.
Анатолій Анатоліч показався за кордоном. Фото instagram.comanatoliyanatolich
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно доньку Анатолія Анатоліча обікрали у закордонному таборі. Шоумен зізнався, що пережив величезний стрес.