Помер учасник гурту ABBA Роджер Палм: причина смерті вразила шанувальників

Новини шоубізнесу
1 707

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

ABBA. Фото: Getty Images

Помер легендарний барабанник ABBA Роджер Палм

Після новини про смерть брата Майкла Джексона стало відомо, що світ музики втратив ще одного легендарного артиста. У віці 75 років помер відомий шведський музикант Роджер Палм, який став знаменитим завдяки своїй співпраці з гуртом ABBA. Усі новини дізнавайтеся на Хочу!

Смерть Роджера стала трагедією для багатьох шанувальників його таланту, а причиною стали ускладнення, спричинені хворобою Альцгеймера, від якої він страждав багато років. Про смерть музиканта повідомила його родина, інформацію підтвердило шведське видання Aftonbladet.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Роджер Палм був невід'ємною частиною успіху ABBA, брав участь у записі таких культових хітів, як "Dancing Queen", "Mamma Mia", "Thank You for the Music" та "Take a Chance on Me". Окрім роботи з ABBA, Роджер активно грав у різних шведських музичних колективах, таких як Gimmicks і Beatmakers. Також він вніс вагомий внесок у шведську музику, працюючи над джазовими композиціями та записом барабанних партій для відомого треку "Satellit" Теда Гардестада.

Він був теплою і скромною людиною, яка завжди підтримувала друзів та родину. За ним будуть надзвичайно сумувати, і він залишає після себе величезну порожнечу. Ми всі будемо згадувати його з теплотою в серцях,
— написали близькі музиканта.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно кумир молоді 60-х та режисер "Беверлі-Гіллз" пішов з життя. Джеймс Даррен помер у віці 88 років.