Позитивно впливає на її творчість: Надя Дорофєєва розповіла про тандем з Мішою Кацуріним

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Міша Кацурін та Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Чоловік зірки був залучений до написання 11 з 12 пісень, які увійшли в її новий альбом

26 вересня прихильники Наді Дорофєєвої нарешті зможуть почути її новий альбом Heartbeat. На його створення в артистки та її чоловіка пішло 1,5 року. Розповідаємо про їхню співпрацю детальніше - далі у цьому матеріалі.

Днями Надя Дорофєєва прикрасила нову digital-обкладинку українського ELLE. У супроводжуючому інтерв’ю вона розповіла про роботу над альбомом та власні трансформації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Надя зізналася, що працювати з чоловіком дуже зручно і що вона мріяла про те, щоб поруч з нею була людина, з якою вона зможе творити. Тому наявність зараз в неї цього скарбу позитивно впливає на її творчість.

За словами Наді, її чоловік з дитинства мріяв стати музикантом і навіть випустив альбом. Тож для них обох це самореалізація, оскільки Дорофєєва теж багато років не мала можливості проявлятися як автор та створювати своє.

Артистка не стала приховувати, що вони з Кацуріним часто конфліктують під час створення пісень. А ще він нерідко дуркує на їхніх сесіях. Щоправда, за словами Наді, ця дитяча безпосередність чоловіка захоплює її та дає класні результати. Вони ніби доповнюють одне одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Надя Дорофєєва висловилася про стрілянину після свого концерту у Червонограді. Детальніше про цей інцидент - у цьому матеріалі.