Єн Сомерголдер зізнався, чому востаннє з’являвся у кадрі понад 5 років тому

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Єн Сомерголдер. Фото: instagram.com/iansomerhalder

Актор відомий своїми ролями у стрічках “Аномалія”, “Безстрашний”, “Турнір” та інші

Зірка “Щоденників вампіра” залишив акторську кар’єру у серпні 2019 року. Чому він прийняв таке рішення та чим після того займався - дізнавайтесь у цьому матеріалі.

45-річний американський актор Єн Сомерголдер не знімався в кіно та серіалах понад 5 років. І, як він зазначив в нещодавній розмові з People, почувається щасливим поза камерою, інформує Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, нещодавно він співпрацював з компанією NUTRO, що займається виробництвом кормів для домашніх тварин, в межах їхньої ініціативи Greater Ground. Також Єн став виконавчим продюсером документальних фільмів Kiss the Ground, Common Ground та Ground Swell.

Зірка “Щоденників вампіра” додав, що це краще, ніж бути на відстані зі своєю родиною. Нагадаємо, що Єн одружений та разом з американською акторкою Ніккі Рід виховує двох дітей.

Я краще зроблю це, ніж проведу два місяці в якомусь місті, знімаючи телешоу далеко від сім'ї або перевозячи свою сім'ю туди-сюди. Як тільки ви досягаєте певного рівня, ви думаєте: "Гаразд, я хочу зосередитися на сім'ї, майбутньому фермерства, їжі, енергії та інших важливих речах". Мені не потрібно гнатися за нагородами чи чимось, що змусило б мене почуватися краще,
- розповів актор.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше стало відомо, що Netflix продовжує серіал "Емілі в Парижі" на 5-й сезон. Що про це відомо - дізнавайтесь у цьому матеріалі.