Син Віктора Павліка має генетичну мутацію: Репяхова жорстко відповіла хейтерам, які називають її малюка інвалідом

Новини шоубізнесу
730

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина Реп'яхова не змовчала: як блогерка захистила сина від критики в Instagram

Катерина Реп'яхова, дружина відомого співака Віктора Павліка, знову опинилася в центрі обговорень через критику, яка спрямована на її сина Михасика. У відповідь на хейтерські зауваження щодо можливого діагнозу її трирічного сина, Катерина вирішила дати публічне пояснення у своєму Instagram.

Блогерка розповіла про нові результати аналізів, що були проведені у зв'язку з затримкою розвитку хлопчика. За її словами, Михасик має мутацію гена, що викликає певні особливості в розвитку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак нутриціолог, до якого звернулася Катерина, запевнив її, що діти з подібними мутаціями часто стають дуже обдарованими та мають унікальні здібності. Важливо лише дотримуватись рекомендацій спеціалістів.

Катерина також не залишила без уваги коментарі тих, хто назвав її сина "інвалідом". Вона наголосила, що такі твердження є хибними, і навела приклад свого чоловіка Віктора Павліка, який після серйозної операції на серці продовжує успішно займатися творчістю.

А інваліди — це що, по-вашому, погані чи не талановиті люди? Моєму чоловікові після операції на серці теж належить інвалідність, від цього він менш талановитим не стає. А ви дуже обмежена і не щаслива особа, шкода вас.
Це ж треба так хотіти мене уколоти, щоб вічно це писати з фейкової сторінки,
— відповіла Катерина Репяхова.
Катерина Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка показала, як змінилася її зовнішність після пластики на обличчі. Катерина Репяхова зізналася, що зовсім не шкодує про операцію.