Трагедія на сцені: співак Метін Аролат помер під час виступу, шокуючи тисячі шанувальників

Новини шоубізнесу
565

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Метін Аролат. Фото: instagram.com/metinarolat

Турецька зірка помер всього на 53-му році життя

Турецька музична сцена зазнала важкої втрати: відомий співак Метін Аролат помер раптово під час свого виступу в Стамбулі. Трагедія сталася на початку концерту, коли артист знепритомнів прямо на сцені.

Згідно з інформацією з медіа-джерел, зокрема Medyascop, через 20 хвилин після старту шоу Метін повідомив, що відчуває оніміння в руці та вирушив за лаштунки. Він спробував повернутися до глядачів, але, на жаль, його стан погіршився, і він знову втратив свідомість. На щастя, на заході була присутня медсестра, яка оперативно викликала швидку допомогу та розпочала серцево-легеневу реанімацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, попри всі зусилля, в кареті швидкої допомоги серце 52-річного співака зупинилося. Як з'ясувалося пізніше, Метін Аролат страждав від серцевих проблем, що, за попередніми даними, стало причиною його смерті. Ця трагічна подія залишила шанувальників у глибокому смутку.

Йому стало зле через 20 хвилин після того, як він вийшов на сцену. Він пішов за лаштунки, зняв сорочку і сказав: "Моя рука заніміла", а потім "Добре, я в порядку", — і повернувся на сцену. Потім він впав. Його серце зупинилося дорогою до лікарні,
— повідомив друг співака.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями стало відомо про смерть учасника гурту ABBA Роджера Палма. Причина смерті вразила шанувальників…