Відомий блогер на одному коліні зізнався Тіні Кароль у коханні прямо на сцені: реакція співачки повеселила публіку (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 763

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль. Фото: facebook.com/tina.karol

Несподіваний сюрприз для Тіни Кароль у Львові: блогер Карма зізнався у коханні на очах у публіки

Українська поп-зірка Тіна Кароль, яку її колега назвав стервою, нещодавно виступила на сцені у Львові, де на неї чекав справжній сюрприз. На концерт прийшов відомий блогер Ніколас Карма, який не лише привітав артистку, але й вразив її неочікуваним зізнанням.

Під час виступу Тіна Кароль демонструвала стильний образ: корсет за 7,5 тисячі гривень, який отримала у подарунок, елегантну спідницю вартістю 3 тисячі гривень та босоніжки на підборах за 5,2 тисячі гривень. Вбрання підкреслювало її витончений смак та статус однієї з головних модних ікон української сцени.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ніколас Карма прийшов до артистки не з порожніми руками. Блогер вручив співачці розкішний букет червоних троянд. Проте найголовніше сталося, коли він прямо на сцені зізнався їй у коханні.

Щиро дякую вам за те, що ви в нашої країни є. Нехай це розлітається…Я вас кохаю, Тіно Кароль! Кохаю вас!
— сказав Ніколас Карма.

Реакція Тіни Кароль була не менш вражаючою — вона з посмішкою запропонувала блогеру стати на одне коліно, як це роблять під час освідчення. Карма виконав прохання, на що співачка відповіла сміхом і легким жартом. Зізнання блогера стало яскравим моментом вечора, а публіка підтримала цей емоційний жест бурхливими оплесками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше відомий співак розповів, як Тіна Кароль назвала його "д*білом". Нікіта Ломакін зізнався, як йому працювати з народною артисткою України.