Несподівана смерть у родині Камалії: співачка оголосила про втрату рідної людини

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія. Фото: facebook.com/kamaliya.zahoor

Артистка розповіла, кого днями провела в останню путь, та наскільки важливим у її житті був цей чоловік

Відома українська виконавиця Камалія, яка в особливий день воззʼєдналася з ексчоловіком, повідомила про трагедію, яка спіткала її родину. 22 вересня стало відомо про смерть її рідного дядька, який був не тільки близькою людиною для артистки, а і її хрещеним батьком.

Про це Камалія написала у своєму Instagram, поділившись глибоким сумом із шанувальниками. Як стало відомо, чоловік тривалий час боровся з тяжкою хворобою, проте організм не зміг подолати випробування. У своїй публікації співачка зазначила, що серце її дядька, Володимира, перестало битися через ускладнення, викликані хворобою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

24 вересня відбулася церемонія прощання, де родина й друзі провели Володимира в останню путь. Камалія зворушливо зазначила, що його образ назавжди залишиться в її серці, і вона завжди берегтиме пам'ять про нього.

Друзі, від щирого серця дякую всім, хто переживав і молився за мого дядю Володю. Ми до останнього вірили, що він подолає хворобу, але, на жаль, його серце не витримало...22 вересня пішов з життя мій рідний дядя і хрещений тато Володимир Прядко,
— повідомила Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Камалія вперше назвала імʼя тієї, хто зруйнував її 20-річний шлюб з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. При цьому варто зазначити, що їх доньки донині не знають про розлучення батьків.