Завдяки карті бажань Таня Песик відправилась на край світу! Як це було (ЕКСКЛЮЗИВ)

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Таня Песик. Фото: instagram.com/tanet_vip/

Мріяти - це вже половина роботи!

Відома українська комікеса Таня Песик, яка раніше зізнавалася у своїй любові потринькати гроші, має дуже цікаве хобі. Воно допомогло їй здійснити мрію! Як це було — дізнавайтеся ексклюзивно на HOCHU.ua!

Зовсім нещодавно в ефірі шоу “єПитання”, яке виходить щопонеділка о 20:00 на Новому каналі, дівчина розповіла про омріяну подорож. Щоб її здійснити, Таня перевірила на собі один зі спеціальних "мрійних” методів, про який часто розповідать коучі з саморозвитку — карту бажань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
У мене вдома є карта бажань. Для неї вирізаю різні малюнки та фото з журналів, які мені відгукуються. Мрія на першій карті здійснилася настільки, що я придбала такий самий телефон, знімок якого наклеювала. А коли місце на карті закінчилася, вирішила зробити нову, =
– ділиться Тетяна Песик.

Одним із бажань, які вписала туди комікеса, було відвідати найзахіднішу точку Європи – мис Рока, що розташований у Португалії. І цього літа їй таки це вдалося!

Лише коли стояла на краю світу, усвідомила, що моя мрія здійснилася. Тому записала відео, в якому захотіла донести іншим: якщо будете дуже-дуже мріяти про щось, це обовʼязково втілиться,
– каже акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що Наталка Денисенко отримала у подарунок розкішний букет. Він настільки величезний, що потрапив до Книги рекордів України! Що це було — дізнавайтеся тут.